Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має чимало прихильників. Тому у своєму Instagram вона досить активно ділиться з ним новими світлинами подробицями з життя чи кумедним контентом.
Цього разу Леся Нікітюк на своїй сторінці в Instagram у розділі stories розповіла про неприємну ситуацію, яка сталася з нею сьогодні вночі. Виявилося, що до неї зателефонував імовірно один з прихильників зірки та дуже її налякав через це вона кілька годин не могла заснути.

Леся Нікітюк, скріншот stories
Леся Нікітюк, скріншот stories

"Добрий ранок. Я не конфліктна людина. Дуже рідко конфліктую. Матеріал для Дурнєва спеціально. Вчора мені не давав спати кондиціонер, а сьогодні в 03:00 мені подзвонив на телефон чоловік якийсь. Я би хотіла звернутися до тебе: "Ти кончене га*но", - заявила Леся Нікітюк.

При сьому Нікітюк наголосила, що знає, що цей чоловік дивиться її stories і чекає якоїсь реакції, проте зірка дуже обурена таким вчинком чоловіка. Адже через все це вона майже не спала нормально всю ніч.

Леся Нікітюк, скріншот stories
Леся Нікітюк, скріншот stories

"Знаючи, що ти дивитимешся мої stories і чекатимеш якось реакції від мене. Моя реакція максимально негативна. Я тебе зневажаю, я тебе ненавиджу, я прокинулась о 3 годині ночі і не спала до 5 ранку. Я не знаю, чого у минулій stories не прозвучала фраза "Здохни тварь", але ситуація наступна, чувак подзвонив мені в 3 години ночі, дихав у слухавку, сопів чи що він там робив і сказав: "Привіт мала", - зазначила Леся Нікітюк.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру