Зовсім недавно стало відомо, що містичний серіал з 15 сезонами "Надприродне" отримав продовження.

Телеканал CW хоче продовжувати історію, з якою зовсім непросто розпрощатися остаточно, у форматі приквелу. З'явилася інформація, що було запущено в розробку шоу під назвою "Вінчестери", що відсилає до прізвища мисливців. Проект зосередиться на батьках Сема і Діна-Джона і Мері.

Надприродне, кадр з серіалу
Надприродне, кадр з серіалу

А ось Дженсен Еклз, який грав Діна Вінчестера в оригінальному серіалі, повернеться до проекту про братів-мисливців в ролі оповідача за кадром.

При цьому Twitter Джареда Падалекі зараз "горить", бо Сем не повернеться в продовженні" Надприродного", адже сам актор дізнався про цей проект лише в новинах.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Надприродне, кадр з серіалу
Надприродне, кадр з серіалу

"Радий за тебе, чувак. Шкода, що я дізнався про це через Twitter, а не якось інакше. З нетерпінням чекаю серіал, але мене засмучує, що в ньому не буде Сема", - пише Джаред Падалекі.

Один з творців серіалу Роббі Томпсон, який приєднався в сьомому сезоні і дослужився до посади виконавчого співпродюсера, пише сценарій. Немає ніякої інформації про те, коли вийде романтична історія, але обіцяють, що розповідь торкнеться момент, коли Джон зустрів Мері і вони поставили на кін все, щоб врятувати і свої почуття, і весь світ.

"Пропущу ці розмови. Я забув, скільки часу ми завжди проводили лицем до лиця. І я теж сумую за цим. Я знаю, що ти зайнятий... як і я, але ти все ще мій брат. Я сумую за тобою, приятель", - пише у відповідь Дженсен Еклз.

Нагадаємо, з дитиною відбуваються страшні речі: аномальне явище тягне назад

Як повідомляв "Знай.ua", Юен Макгрегор з "Зоряних воєн" відкрив закулісся зйомок серіалу "Обі-Ван Кенобі"

Знай.ua писав, перші кадри зі зйомок "Будинку дракона" від творців "Гри престолів" і дата виходу приквелу