На сторінці в Instagram 22-річної дружини радіоведучого колишнього "Холостяка" Нікіти Добриніна, Даші Квіткової, з'явилося нове фото.

Як відомо, пара, яка нещодавно одружилася, чекає первістка. На опублікованому знімку щасливий майбутній татко обіймає вагітний животик своєї молодої дружини.

"Добрий суботній ранок. Мої найулюбленіші ранкові обійми", - підписали знімок зірки "Холостяка 9".

"Дуже сильна фотографія! Який глибокий сенс!!! Щастя вам нескінченного!", "Любов для жінки - найстильніший одяг", "Дивлячись на ваші фото, хочеться ще раз в декрет", "Любов батька безмежна", - захоплюються коментатори.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Божечки, які ви милі!!! Щастя, здоров'я вам і синочку!!! Будьте щасливі", "Які ви класні! Як хочеться, щоб всі люди на землі були такими люблячими і щасливими. І тоді на землі не будемо місця злобі і війнам, а буде лише мир, спокій і любов», - вважають шанувальники парочки.

Однак не всім відверте фото припало до душі.

"Коли не зрозуміла, де що на фото", "Таке відчуття, ніби ви носите другий рік. Коли не попадетеся на очі-вагітна і вагітна... Народжуйте вже, досить живіт фоткати. Слони в шоці!» ,- пишуть незадоволені.

Раніше ми писали про те, що Микита Добринін втратив мотивацію перед пологами Даші квіткової: "є проблема".

Нагадаємо, Даша Квіткова розповіла про свої цінності:"працює, як магніт".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Квіткова без вагітного живота здивувала всіх:"легше нам".

Також портал Знай.иа писав, що Даша Квіткова розповіла про кінець ремонту перед пологами-намагаються відкласти зустріч з малюком.