Улюблениця відомого «підкорювача молодих вовчиць», співака Олега Винника – його дружина та бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко) виглядає надзвичайно свіжо та молодо, як для своїх 47 років.

Її палкі фанати не називають красуню інакше, як «дівчинка», і в їхніх словах – цілковита правда.

Цього разу на сторінці в Instagram фан-клубу майже юної співачки з'явилося нове відеоповідомлення.

Відео прихильники зірки змонтували з її фотознімків різних років. На них красива жінка виглядає, ніби дівчинка-підліток.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Дівчинка-бандитка», - підписали знімок фанати співачки.

«Красуня», «Дівчинка-ангел...», «Наша улюблена принцеса!», "Неймовірно прекрасна", - захоплено пишуть у коментарях фанати співачки.

Нагадаємо, Єфросиніна після Covid-19 пішла загартовуватися у 20-градусний мороз. Маша Єфросиніна вирішила загартовуватися у неабиякий мороз, і їй це майже вдалося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", подруга Ткача Саліванчук зізналася, як жінки розглядають чоловіків: "Достатньо 45 секунд". Анна Саліванчук відверто розповіла про деякі психологічні тонкощі, яких ви точно не знали.

Також "Знай.ua" писав, що Козловський пояснив, від яких жінок йдуть чоловіки. Співак поділився власним гірким досвідом.