Турецький актор і модель Джан Яман, який відомий завдяки серіалу "Рання пташка", регулярно тішить своїх підписників яскравими знімками, демонструючи цікаві моменти з життя, а також своє красиве тіло.

Джан Яман досить активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, на яку вже підписано понад 8,4 мільйона осіб. Актор регулярно викладає фотографії й часто показує своє красиве м'язисте тіло, яке зводить з розуму багатьох його шанувальниць.

Джан Яман, instagram.com/canyaman
Джан Яман, instagram.com/canyaman

Цього разу Джан Яман показав, як відпочиває на яхті посеред блакитних хвиль. Актор розслаблено засмагає на сонці, вражаючи м'язистим торсом.

У коментарях до нового поста Джана Ямана його підписники висловлюють своє щире захоплення називаючи актора своїм королем і залишаючи численні сердечка під його новим знімком.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про Джана Ямана дізналися не тільки в Туреччині, але і по всьому світу завдяки успішній головній ролі у серіалі "Рання пташка". Крім акторської діяльності, Яман активно просуває сторінку в соціальних мережах.

Коментарі, instagram.com/canyaman
Коментарі, instagram.com/canyaman

Коментарі, instagram.com/canyaman
Коментарі, instagram.com/canyaman

Нагадаємо, турецький красень Джан Яман оголив м'язисте тіло перед прихильницями. Зірка "Ранньої пташки" похвалився знімком зі зйомок

Як повідомляв портал "Знай.ua", турецький красень Джан Яман вкрав серце шанувальниць - "Посмішка осяює всесвіт". Турецька зірка Джан Яман осяяв шанувальниць своєю посмішкою

Також "Знай.ua" писав, турецький ловелас Джан Яман кинув спокусливий погляд перед роздяганням: "Залишає нас бездиханними". Зірка серіалу "Рання пташка" продовжує закохувати в себе дівчат