Турецький актор і модель Джан Яман, який відомий завдяки серіалу "Рання пташка", знову порадував багатомільйонну аудиторію свіжим знімком.

Відповідне фото з'явилося на його сторінці в Instagram.

Джана Ямана знають не тільки в Туреччині, але і по всьому світу, завдяки успішним ролям в популярних серіалах. Зокрема, турецький красень прославився завдяки серіалу "Рання пташка", де зіграв головну роль. Крім акторської діяльності, Яман активно просуває сторінку в соціальних мережах, де вже набрав більше 8 мільйонів шанувальників.

Цього разу Джан Яман вирішив похвалитися новим знімком з італійським кінорежисером турецького походження Ферзаном Озпетеком. Судячи з недавніх знімків актора і його insta-stories, він знімається в новій кінокартині, режисером якої є Ферзан. Що цікаво, чоловік є бісексуалом і просуває в своїх фільмах питання сексуальності.

Сторіс Джана Ямана / скріншот
Сторіс Джана Ямана / скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сторіс Джана Ямана / скріншот
Сторіс Джана Ямана / скріншот

На опублікованому знімку Джан Яман відійшов від звичного одягу в класичному стилі, надівши вільну майку і оголивши накачані руки. У той же час режисер причаївся за його спиною з променистою посмішкою, одягнений в темний одяг і куртку.

Під фото Яман написав лише одну фразу: "Повернення". Що конкретно він мав на увазі фанати так і не зрозуміли.

Пост Джана Ямана в Instagram / скріншот
Пост Джана Ямана в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що турецький ловелас Джан Яман кинув спокусливий погляд перед роздяганням:"залишає нас бездиханними".

Як повідомляв портал Знай.uа, турецький красень Киванч Татлитуг показав свого звіра, з мокрим носиком.

Також Знай.uа писав, що Джан Яман вкрав серце прихильниць - "посмішка осяває Всесвіт".