Леся Нікітюк взяла участь у черговому шоу. Оригінальний тизер з нею з'явився в соціальній мережі Instagram.

Українська телеведуча давно була у вітчизняному шоу-бізнесі. Багато хто пам'ятає знаменитість ще з часів передачі"Розсміши коміка". Тоді вона разом з подругою Олею змушували сміятися майбутнього президента Володимира Зеленського.

Скрін, Instagram Леся Нікітюк
Скрін, Instagram Леся Нікітюк

Однак по-справжньому вона стала популярною після передачі "Орел і Решка", де все е запам'ятали як ведучу з особливим почуттям гумору. З того часу Нікітюк регулярно брати участь у ряді проектів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нещодавно на інстагарм-сторінці wne_agency з'явилася кумедна реклама з Лесею Нікітюк. Телеведуча постала на тлі обурених українців.

Подивіться, що відбувається. Люди проти урбазаврів, проти тих монстрів, які не дають нашим містам розвиватися
, - повідомила вона.

Йдеться про місця в найбільших містах України, які мають різні проблеми. Передбачається, що локації в найбільших містах України будуть трансформовані. Поки передбачається, що організатори шоу будуть відеозмінювати набережну в річки Либідь в Києві, Грецьку площу в Одесі і сходинки на Театральному спуску в Харкові.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.