На сторінці в Instagram відомої української співачки Насті Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з'явився новий запис.

На цей раз співачка і дружина Потапа знялася в купальнику на тлі квітучого саду.

"Relax Saturday (розслаблена субота)», - підписала знімок виконавиця.

Її ідеальна фігура в купальнику кольору фуксії не залишила передплатників байдужими.

"Хороша!", "Сексі!", "Любимка», «Підкажіть ваш зріст і вагу зараз", " Уффффф. Давай більше без одягу!", "Шикарна жінка і просто принадність!!! Чарівно красива і спокусливо спокуслива!!!", "Потап, Я розумію тебе!", "Каменських-бомба, чесно кажучи», - пишуть захоплені фанати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Не обійшлося і без двозначних жартів.

"Який у її класний колір. І розмірчик не поганий. Зручний. Гладенька така. Дошка ця статева", - єхидничает один з передплатників.

Деякі, навпаки, накинулися на співачку з критикою.

"До скількох років, ви думаєте, прокотить виїжджати на своїй фігурі!? (а потім що?) "»"Наська, народжуй, роки йдуть!» ,- вимагають у коментарях до ефектного знімка українці.

Інші коментатори порадили хейтерам не заздрити і не вирішувати, кому коли народжувати, а замість цього зайнятися нарешті своїм власним життям.

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.