Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Зовсім недавно виконавиця пропала на кілька днів, нічого не публікуючи в профілі. А потім все ж поділилася знімком, але вже перебуваючи в літаку з оголеним животиком.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Наступна публікація після цього моменту-знімок з татом до Дня батька, називаючи чоловіків гордістю, захистом і прикладом.

А зараз Аліна Гросу опублікувала хвилинне відео, на якому зображена, перебуваючи на сцені. Співачка зізналася, що дуже була рада повернутися і відразу ж зануритися в роботу.

Аліна Гросу, скріншот з відео
Аліна Гросу, скріншот з відео

"Рада була повернутися і відразу ж зануритися в роботу, розділивши прекрасне свято красивої, молодої сім'ї і прекрасних гостей💕", - пише Аліна Гросу.

"Підкажіть перший трек?🐝", "Зірочка!!!🔥🔥🔥👏😍", "Любов❤️❤️❤️❤️❤️", "Круто... робіть концерти по містах)", "Як же красиво🌟🙏", "Ти молодець, так тримати. Мені дуже подобається твоя творчість", "Перший трек🔥🔥🔥", "Мені, 37 років. Коли Аліна співала пісню" бджілка " була зовсім маленька, та й я теж))))) час летить...", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу перетворилася на лиходійку Круеллу Де Віль: "Момент настав"

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу в латексі кардинально змінила образ, зовсім не "бджілка": "Поедательница сердець"

Знай.ua писав, Аліна Гросу показала коханого чоловіка, Полянському доведеться змиритися: "Такий молодий"