Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч.

У першому сезоні була Ксенія Мішина, яка вибирала у фіналі між Олександром Еллертом і улюбленцем публіки Олексієм Тригубенко. Актриса зробила вибір на користь гумориста, з яким продовжує перебувати у відносинах.

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

А зараз, поки телеканал СТБ займається зйомками другого сезону, Злата Огнєвіч ділиться з шанувальниками всілякою інформацією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч осіб. Вона знову захотіла поговорити про відносини і задала шанувальникам питання - що у відносинах може їх відштовхнути або ж надихнути.

"Я зрозуміла, яке важливе значення має діалог 🙌 🏾 всі моменти, які викликають сумніви - можна і потрібно обговорювати. Якщо ви по - справжньому дорожите один одним - прислухайтеся до партнера. Мій секрет простий - я спочатку знаю, що ідеальних людей не буває (о, як же це прекрасно 🤩), і приймаю партнера", - пише Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Потім "Холостячка" поділилася думкою, що в кожному з нас зберігається цілий всесвіт при відсутності позитиву і негативу, які насправді є лише оцінкою, що пройшла крізь судження, погляди і досвід.

"Діалог - це дуже важливо ☝️. І найкращий варіант - це спілкування наживо.👩‍❤️‍👨. До речі, вчора був у Києві, обійшов багато локацій, і своїми враженнями поділився в останніх постах. Головне, що я усвідомив - це який всесвіт повинен бути всередині мене, щоб діалог з партнером моєї мрії вийшов гармонійний 🙌 🏾 ", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина поділилася важливими змінами в житті: "Взяла на себе відповідальність"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч включила фантазію на максимум: "Мрію про крила"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч дала лайфхак, як позбутися докучливого залицяльника: "Позичити гроші"