Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 9 мільйонів чоловік.

Він любить показувати своїх діточок Єлизавету і Гаррі, а також дружину в домашній обстановці. Зовсім недавно, 18 червня 2021 року, російський гуморист святкував своє 45-річчя в колі ста гостей, включаючи Настю Івлєєву, Йосипа Пригожина з Валерією, Христини Орбакайте, Лайми Вайкуле та інших.

Максим Галкін і Алла Пугачова: Instagram maxgalkinru
Максим Галкін і Алла Пугачова: Instagram maxgalkinru

А зараз Максим Галкін опублікував неймовірний знімок своєї дружини, Алли Пугачової, поки та перебувала на танцполі і відривалася в свої 72 роки. Виконавиця посміхається і дивиться кудись убік, поки піднімає трохи плаття під час танцю.

"😍💃🏼", - залишив гуморист у підписі до публікації.

Крістіна Орбакайте і Максим Галкін, instagram.com/orbakaite_k
Крістіна Орбакайте і Максим Галкін, instagram.com/orbakaite_k

Фанати Алли Пугачової і Макса Галкіна залишилися в захваті після побаченої фотографії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Жінка-життя❤️🔥", "Запал і блиск в очах-ось коли видно що жінка щаслива! Вам є за що дякувати Богові!", "Як щасливо і динамічно 😍", " Шикардос 👏красивий кадр🤗", "Ну яка краса🔥 ніжки Франції", "Шикарне плаття! 🔥Позитивне фото!", "Дійсно хороша! 🔥👍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Христина Орбакайте втратила спокій на дні народження Максима Галкіна: "Спасибі, дорогий"

Як повідомляв "Знай.ua", Максим Галкін розсекретив, навіщо став "підкаблучником" для Пугачової: "Моя дружина ніколи не буває не права"

Знай.ua писав, Максим Галкін з розмахом відсвяткував 45-річчя: величезний торт, Басков і поцілунок з Пугачовою