З Великобританії прилетіли дуже спекотні новини, які можна навіть приправити "перчиком". Справа в тому, що міністр охорони Здоров'я Великобританії Меттью Хенкок потрапив в дуже незручну ситуацію, і далеко не одну. У його житті в один прекрасний день все перевернулося. Колеги звинуватили Метта в тому, що він порушив карантин, поцілувавшись зі своєю помічницею Джиною Коладанжело.

Компромат на чиновника опублікував британський таблоїд The Sun.

Меттью Хенкок і Джина Коладанжело, фото: pa MEDIA
Меттью Хенкок і Джина Коладанжело, фото: pa MEDIA

За інформацією журналістів, запис було зробленио камерою відеоспостереження в травні, коли у Великобританії ще діяла заборона на близькі контакти поза домом.

Меттью Хенкок і Джина Коладанжело поцілувалися в приміщенні офісу Міністерства охорони здоров'я на вулиці Уайтхолл в робочий час.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Меттью Хенкок і Джина Коладанжело, скріншот: YouTube
Меттью Хенкок і Джина Коладанжело, скріншот: YouTube

Пізніше британський міністр зробив офіційну заяву і визнав свою провину в порушенні соціальної дистанції: "Я розчарував людей і дуже шкодую. Я продовжую працювати над тим, щоб вивести країну з цієї пандемії, і був би вдячний за конфіденційність для моєї сім'ї в цьому особистому питанні".

Меттью Хенкок, фото: GettyImages
Меттью Хенкок, фото: GettyImages

Після скандалу опозиційна партія лейбористів наполягала на звільненні Хенкока, проте прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон відмовився відправляти його у відставку. Тим не менш, на фоні громадського тиску 42-річний міністр вирішив піти з посади і написав "за власним бажанням".

У політичних колах ходили чутки про те, що Хенкок сказав своїй дружині – остеопату Марті Міллар — про те, що йде від неї після 15 років шлюбу тільки після публікації фотографій в ЗМІ, до цього жінка поняття не мала про його роман.

Коладанджело - давня подруга Хенкока, в минулому вони працювали на студентській радіостанції в Оксфордському університеті. Вона також залишає свою посаду в департаменті охорони здоров'я після питань про те, як вона отримала цю посаду і який мала вплив в офісі Хенкока.

Відомо, наприклад, що на початку червня Хенкок їздив в Оксфорд на зустріч міністрів охорони здоров'я G7 з Коладанджело. Джерела підтвердили, що департамент охорони здоров'я та соціального забезпечення — і, отже, платники податків — сплатили всі ці витрати.

Коладанджело також є директором і великим акціонером лобістської фірми Luther Pendragon, яка пропонує клієнтам "глибокий аналіз механізму державного управління".

Раніше повідомляли, блогер Карасьов: що стоїть за запрошенням Зеленським британських військових на бази в Україні?

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський у Лондоні підписав важливу угоду з Джонсоном: українців чекає торгівля і крок до безвізу.

Знай.uа писав, Зеленський і Джонсон підписали історичну угоду: потужний союзник і десятки мільярдів.