Дружина відомого українського музиканта Сергія Бабкіна частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Зараз Сніжана разом з Сергієм стали учасниками всіма відомого шоу "Світське життя" з вагітною Катериною Осадчою в ролі ведучої. Якось раніше Бабкін зізнавався, що зраджував дружині зі ста жінками, які, як виявилося згодом, були повіями.

Сергій та Снжана Бабкіни, фото з instagram
Сергій та Снжана Бабкіни, фото з instagram

Зараз партнери щасливі, адже жінка зуміла пробачити все, що сталося. Але ж, по розповім самої Сніжани, її з мамою кинув батько в трирічному віці, і пішов до іншої жінки. Тому вона виросла з установкою, що сама винна, якщо чоловік їй зраджує.

"Мій батько пішов від моєї мами, коли мені було 3 роки, він зраджував їй. І всі чоловіки, які зустрічалися на моєму шляху - вони мене все кидали, зраджували. І перший чоловік теж змінив, і другий. Я зрозуміла, що якщо я піду - буде третій, четвертий, п'ятий", - зізналася дружина Сергія Бабкіна.

Сергій Бабкін з родиною на відпочину, фото з instagram
Сергій Бабкін з родиною на відпочину, фото з instagram

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Це інерція того життя, це той потяг, який ще гнав за інерцією. Той демон, той чорний кінь, який у мене є: "Почекай, ні... який стоп, який стоп. Поїхали далі, ми ще гонимо. Погнали", - говорить про цю ситуацію сам музикант.

Нагадаємо, Сергій Бабкін роздягнувся для Каті Осадчої на пляжі: такому пресу позаздрить і Роналду

Як повідомляв "Знай.ua", Сніжана Бабкіна захотіла іншого життя після зрад Сергія: "Серйозна сварка з чоловіком"

Знай.ua писав, Сергій Бабкін став "святим" людиною і обзавівся німбом: "Наповнює наші душі"