Популярний співак, Народний артист України Олександр Пономарьов, який нещодавно розповів про свій ресторанний бізнес у місті Хмельницький у 1995 році, продовжує ділитися зі своїми шанувальниками яскравими кадрами та думками. Так, співак привітав українців з Днем молоді і порадив у цей день посміхатися.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Пономарьова в мережі Instagram.

Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram

"Вітаю з Днем Молоді! Сьогодні хороший день - неділя, посміхніться і подумайте про щось хороше! П.с і ми знову в трендах Ютюб", - підписав публікацію Олександр Пономарьов.

Варто зазначити, що віддані шанувальники почали активно коментувати публікацію співака: "Дякую! Навзаєм! Фото супер! Чудового відпочинку і приємних вражень", "Зі святом!!! Маестро всі ваші пісні заслуговують тільки трендів!!! Гарного, приємного відпочинку!!!", "Зі святом! Привіт морю)", "Навзаєм!! Молодості вам, натхнення, душевної краси!".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нещодавно Олександр Пономарьов розповів, що завдяки своєму бізнесу залишається незалежним артистом: "Слухайте, у мене в 1995-му році був свій ресторан у Хмельницькому – один з перших приватних ресторанів. Його вже немає. Я для мами зробив цей ресторан, і він там працював. Я вже був умовно незалежний. Це перше. Слава богу, це, можливо, і не дало мені стати російським співаком - присутність цього бізнесу. Тобто мій заробіток в шоу-бізнесі не був основним. Я заробляю достатньо, щоб працювати в шоу-бізнесі і мати свою позицію. Якби в 95 - му році у мене був вибір між - бути голодним або співати російською мовою, я б був у Москві. А тоді у мене була можливість вибирати свій шлях, маю на увазі".

Раніше повідомляли, Олександр Пономарьов показав свою міні-копію: "Наша порода".

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Пономарьов опинився з молодим красенем в одному басейні: "Вам прилетить".

Знай.uа писав, Олександр Пономарьов терміново забрав сина додому після вакцинації: "Тести здали".