Телеведуча "Світського життя" Катя Осадча запитала у відомої актриси і співачки, зірки "Голосу країни" 19-річної Анни Трінчер, як їй відпочивалося в Туреччині разом з мамою. Актриса розповіла, наскільки комфортно відпочивати з мамою в її віці.

«Я півроку тому з'їхала від мами, і з тих пір живу окремо від мами. Відчувається ця сепарація між мамою і її дитиною. Тому що я не в ролі її дитини як такої, а як доросла дівчина, яка разом з мамою приїхала на відпочинок», - розповіла юна зірка.

Осадча також запитала, як часто Анна Трінчер свариться з мамою.

«Не важливо, на відпочинку ми чи вдома - ми завжди сваримося. У нас така собі "Кайдашева сім'я". У цьому наша Вишенька. У нас ще є бабуся, яка сама ексцентрична і найемоційніша. І вона-ядро нашої сім'ї. Коли ми зустрічаємося всі втрьох-всі сусіди чують. Але ми все-одно дуже дружні, і дуже любимо один одного", - зізналася дівчина.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Аніна мама чудова, і дуже смачно готує, я дуже любив коли Аня віддавала мені свої сніданки, коли мама відверталася то Аня половину своєї порції нишком скидала під стіл, там було моє місце», - написали в коментарях.

Нагадавши, зірка "Голосу країни" Трінчер нарвалася на гнів бабусі через тату.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Трінчер вразила українців відвертим образом.

Також портал Знай.uа писав, що Анну Трінчер обікрали в центрі Києва:"вихопили мої речі".