У Росії померла відома актриса театру і кіно Наталія Попова. Про це повідомили на сторінці театру-фестивалю «Балтійський дім», в якому вона грала до останнього часу, на сторінці в Facebook.

За повідомленням, актрисі на момент смерті було 72 роки, вона жила в Петербурзі.

"26 Червня не стало дорогої, рідної для нас людини. Здається, не так давно ми випустили прем'єру вистави» вісім люблячих жінок", в якій Наталія Іванівна зіграла роль бабусі. Багато говорили, будували плани на майбутнє. І ось, таке раптове горе, така непоправна втрата", - сказано в повідомленні.

У місцевих ЗМІ заявляють, що причиною смерті престарілої актриси став коронавірус.

Дата і місце, де відбудеться прощання з легендою радянського кінематографа, поки невідомі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наталія Попова знайома багатьом глядачам за головною роллю у фільмі-казці "Дванадцять місяців" , а також у таких стрічках, як " лікаря викликали?", "Мій старший брат», «поїздка до сина», «наш бронепоїзд», "Скандальна подія".

Наталія Попова, скрін, соцмережі
Наталія Попова, скрін, соцмережі

"Непоправна втрата! Ніжна, добра, чуйна, турботлива... З теплотою згадую кожну зустріч. Щирі співчуття! Бережіть акторів!!! Йдуть кращі, самі беззахисні. Сумую» « " світла пам'ять... мої співчуття рідним і близьким...", "Втрати ... Втрати... Як сумно. Світла пам'ять", - пишуть в коментарях шанувальники таланту актриси.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.иа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.иа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.