На сторінці в соцмережі Instagram популярного українського співака Романа Скорпіона, який може похвалитися великою аудиторією шанувальників, з’явилася нова цікава публікація.

Цього разу фан-клуб музиканта поділився його новим фото і особливим поглядом на життя.

Співвак порадив своїм прихильникам не сумувати, а якомога частіше широко посміхатися, адже це дарує позитивну енергетику навколишнім та продовжує ваше життя.

«Усмішка – це поцілунок душі. Посміхаючись, даруєш людям частинку своєї енергії, так усміхайся частіше, і люди будуть енергійними», - процитували улюбленого співака його фанати у підписі до знімку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На опублікованій світлині Роман Скорпіон постає у білій сорочці в чорну смужку із закоченими рукавами, та широко посміхається глядачам, демонструючи два ряди ідеальних білосніжних зубів.

Всім своїм зовнішнім виглядом Роман випромінює впевненість та готовність нести щастя і добро навколишньому світу. Він дуже позитивний та доброзичливий.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала, кого "підчепила" за плечима в Арсена Мірзояна: "Оце пішли з Гавроном...". Тоня Матвієнко показала неоднозначний момент.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Арсен Мірзоян показав свою красуню: квіти у волоссі й усмішка до вух. Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян показав свою красуню.

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян вивалявся у болоті, поки Тоня Матвієнко співала йому пісень: "Дякую, кохана". Арсен Мірзоян розповів про цікавий досвід.