Погода в понеділок, 28 червня, місцями буде спекотною, при цьому на більшій частині України пройдуть дощі з грозами.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Так, за прогнозами синоптиків, завтра варто очікувати дощі, грози і сильний вітер. Пощастить з понеділком жителям південних і західних областей України.

Температура повітря на заході коливатиметься в межах +23+26 градусів. Але на Закарпатті буде жаркіше - до +27+29 градусів. Але по прогнозами метеорологів, опадів не передбачається.

У південних областях також буде сухо. Стовпчики термометрів покажуть +26+30 градусів. Спекотніше буде на Херсонщині +28+30 градусів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дощ, фото: Unian
Дощ, фото: Unian

А ось жителів Центру і Сходу чекають грози, в окремих районах можливі значні дощі, град і шквали 15-20 м/с.

Температура повітря в Донецькій і Луганській областях вдень покаже +28+30 градусів. На північному сході буде свіже – +23+26 градусів.

Вітер північно-західний, у східній частині південно-західний 7-12 м / с.

У Києві, 28 червня, також очікуються дощі і грози, місцями град та шквали 15-20 м / с . Температура повітря становитиме + 24 +26 градусів, вночі+18 + 20 градусів.

Нагадаємо, раніше Спека в Київській області змінилася штормом і градом з буревієм по всій території

Як повідомляє портал «Знай.иа» Довгоочікуване похолодання: прогноз погоди 27 червня змінить аномальну спеку на рясні грози

Також «Знай.иа " писав, що Величезна гілка впала на людей на терасі кафе: відвідувачі отримали травми і переломи ребер