Дизайнер схрестив два нетипових автомобіля і показав, що у нього вийшло. Відповідний пост з'явився на Instagram-старниці "Zazmyzaz".

Природно, в реальності такого автомобіля не існує, але ідея вкрай цікава. Два автомобілі "Запорожець" і "Porsche" на перший погляд нічого не об'єднує, проте все ж деякі подібності у них є.

Більше Porsche і" Запорожець " схожі тим, як в них розташований мотор - в задній частині. Це досить непопулярне рішення, адже в більшості автомобілів Силовий агрегат знаходиться спереду.

Крім цього, у обох автомобілів є схожі системи повітряного охолодження двигуна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У варіанті, наданим художником, об'єднані дизайни дводверних купе. Велика частина кузова належить автомобілю німецької марки, А передня частина взята у радянського автомобіля.

Відзначимо, що даний концепт Передплатники сприйняли з гумором і почали активно коментувати пост. Більшість з них змагалися в дотепності, намагаючись цікаво назвати отриманий автомобіль.

"Поршерожец"; "Zaz 968m turbo"; "Заз-911М"; "Запоршрожец🔥"; "ЗаПорше"; "поршерожец"; "Супер Запоро"; "Поржец", - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше Як глава Укрзалізниці Юрик показав себе дуже неефективним керівником-член ТСК

Як повідомляє портал «Знай.uа» Пасажири влаштували гулянку прямо в поїзді Укрзалізниці, провідник розвів руками: "заздрю"

Також «Знай.uа» писав, що З Києва до Одеси запустили ще один потяг до моря: "по трасі не дістатися, стан гнітючий"