Український виконавець порадував своїх шанувальників в черговий раз.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. Бувши учасником проекту "Голос країни" він не загубився в українському шоу-бізнесі, а зміг активно розвиватися. Успіх чекав його не тільки у творчості, а й в особистому житті.

З 15 Червня 2017 року він одружився на молодій співачці Антоніні Матвієнко, яка також є дочкою знаменитої естрадної співачки Ніни Матвієнко.

Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян виховує дівчинку спільно з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном – вона їхня перша спільна дитина. Назвали її на честь зіркової бабусі Ніни.

27 червня Мірзоян опублікував пост, присвячений концерту в місті Кобеляки Полтавської області. Арсен Мірзоян виступив там. Свій пост він підписав просто:"Дякуємо, Кобеляки".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще



Безліч українських користувачів соцмереж Instagram подякували артиста.

"Спасибі за концерт він був афігенним"; " спасибі за виступ і позитивні емоції! Чекаємо нові хіти і нові концерти в нашому містечку", - пишуть вони.

Нагадавши, 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні сильно відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко З нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду