Директор ритуального агентства оригінальним чином помстився за те, що його не пустили в бар. Про це повідомляє телеграм-портал LIFE SHOT.

Конфлікти в розважальних закладах відбуваються досить часто, адже саме там найбільше п'яних людей. Однак не завжди це закінчується бійкою, іноді образа трансформується в помсту.

У російському місті Нижній Тагіл п'яного директора ритуального агенства, як він представився сам, не пустили в бар, в якому він хотів погуляти. Охорона вирішила, що дачний одяг і сланці клієнта не дуже в'яжуться з їх закладом, і відправили п'яного "ритуальника" додому. Однак вони пошкодували, чоловік виявився досить злопам'ятним.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через годину біля бару зупинився катафалк. Природно представникам бару це не сподобалося, так як атмосфера загибелі і смерті не асоціювалася з розважальним закладом. Охорона закладу попросила водія виїхати, проте той відповів, що директор забрав у нього ключі від машини.

У підсумку вирішити ситуацію у співробітників бару вийшло тільки під ранок, коли на місце приїхали поліцейські.

Нагадаємо, раніше Як глава Укрзалізниці Юрик показав себе дуже неефективним керівником-член ТСК

Як повідомляє портал «Знай.uа» Пасажири влаштували гулянку прямо в поїзді Укрзалізниці, провідник розвів руками: "заздрю"

Також «Знай.ua» писав, що З Києва до Одеси запустили ще один потяг до моря: "по трасі не дістатися, стан гнітючий"