28 червня, в православному світі починається Петрів піст. Він щорічно має різну дату початку, через сім днів після Святої Трійці, але закінчується завжди в один день 11 липня.

Заборони під час Петрового посту

Цей піст не такий суворий як Великодній, але все ж має свої заборони. У цей період віруючим слід утриматися від вживання в їжу м'ясних і молочних продуктів і яєць. А ось рибу можна їсти в усі дні тижня крім п'ятниці і середи.

Петрів піст 2021, скрін, відео YouTube
Петрів піст 2021, скрін, відео YouTube

Традиції в цей пост

В цей час, знахарі активно заготовляють різні лікарські рослини, щоб готувати з них цілющі засоби. А господарі приділяють особливу увагу землі і овочах. Поливають їх і підгодовують різними добривами, щоб отримати хороший урожай.

Символ Дня дзеркало

Дзеркало / фото: Unsplash
Дзеркало / фото: Unsplash

18 місячний день з 00:41. Особливість дня укладена в його символі - дзеркалі. У цьому дні відбивається наша сутність і наші внутрішні переконання. Порадійте, якщо вас хвалять і не ображайтеся, якщо лають.

Що можна і що не можна робити в цей день

У цей день потрібно протерти всі дзеркала в будинку, уявляючи, як змиваєте весь негатив. Сьогодні буду сприятливими різні поїздки, побачення або зустрічі з друзями. Також сьогодні можна зайнятися творчістю або сходити в театр.
Астрологи запевняють, що сприятливою сьогодні буде угода з нерухомості, реклами або роботи з соціальними мережами.
Не рекомендується в цей день планування важливих справ. Також астрологи радять не лінуватися 28 червня і не вести ніяких робіт з бізнесом. Також не потрібно сьогодні займатися паперовими справами.

Сни в цей день

Сни сьогодні віщі, вони часто збуваються і несуть в собі інформацію про ваше здоров'я і про способи подолання життєвих труднощів.

Нагадаємо, раніше молитва, яка допоможе бути хорошою дружиною: сильні слова, які повинна прочитати кожна жінка

Як повідомляє портал "Знай.ua" чудодійна молитва від тривог: врівноважить душевний стан і дасть заспокоєння

Також "Знай.ua" писав, що рятівна молитва від усіх недуг: ці слова вселили надію в мільйони людей

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще