У мережі розповіли про сім'ю українського військового, який зіграв атмосферне весілля в цьому році. Настя і Микола вбралися в національні костюми і стали героями мережі.

Новий пост, який присвячений їм, був опублікований на сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр в соціальній мережі Facebook.

Микола вже більше шести років воює на Донбасі, захищає країну на фронті, але, при цьому, у нього донині немає українського громадянства.

Родом він з Кемеровської області, що в Російській Федерації, і в грудні 2014 року приїхав сюди, щоб розібратися, що відбувається насправді, і на чиєму боці правда. Після цього у нього з'явилася мета-довести, що не всі росіяни однакові.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На початку 2015 року, він у складі добровільного батальйону опинився в Пісках, і вже в березні 2016 року підписав контракт з "холодноярцями".

Восени 2019 року після внесення змін до Закону України "Про громадянство України", де передбачається "спрощене отримання громадянства для іноземців та громадян без громадянства, які надали практичну допомогу у захисті територіальної цілісності країни", армієць подав документи, щоб стати повноцінним громадянином.

Микола та Анастасія, фото: Facebook
Микола та Анастасія, фото: Facebook

Минуло практично два роки з моменту, як були внесені зміни в законопроект, а Микола подав документи близько року тому, однак, рішення стосовно його так і не винесли.

Нагадаємо, воїни ЗСУ потужно підтримали збірну України на Євро-2020: хворіють прямо в окопах. Військовослужбовці потужно підтримали збірну України з футболу

Як повідомляв портал Знай, військовослужбовець "Тайра" розповіла всю правду про жінок у ЗСУ: "Повинно бути краще мужика". Юлія Паєвська розповіла про жінок в армії

Також Знай писав, простий священик під кулями лікує понівечені війною душі солдатів: "Не соромно перед дітьми". Священик розповів про те, як став миротворцем і залишився в армії