Відома українська співачка, переможниця шоу "Маска", тепер і нова" Холостячка " Злата Огнєвіч, любить радувати фанатів різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч шанувальників.

Вже цієї осені відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала співачка Злата Огневич.

А поки зйомки шоу тривають артистка продовжує радувати шанувальників різними образами: від спекотної італійської красуні до справжньої пацанки.

Так, цього разу Злата поділилася злегка хуліганським образом. На співачці ніжно-блакитний костюм з білосніжним корсетом, на ногах білі кросівки з блакитними вставками, а на голові біла кепочка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"❤️🔥❤️🔥❤️🔥", - вирішила підписати знімок одними емоджі виконавиця.

"Красива ❤️❤️❤️", " Супер красуня🔥🔥🔥🔥🔥❤️", "Здається, тут є прихована підказка?❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 Yes? No? Why not? А чому б і ні коли Ball було підказкою про бали 😀", "Злата сама досконалість", "про жіночу красу складають оди. Вона полонить найсильніших з чоловіків. Вона творіння самої природи. І вище найбільших величин", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч зіткнулася з сумнівами під час зйомок " Холостячки": "Я спочатку знаю". Співачка повернулася до теми відносин і виділила те, що найважливіше в них

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Холостячка " Злата Огнєвіч дала лайфхак, як позбутися докучливого залицяльника: "позичити грошей".Співачка продемонструвала своє почуття гумору

Також «Знай.иа " писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч у весільній сукні вирішила долю нового нареченого: "Тільки я, тільки ти..."Нещодавно Злата похвалилася фотосетом у весільній сукні, А тепер 35-річна красуня анонсувала вихід нового синглу.