Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

28 червня артист святкує день народження - Володимиру виповнилося 33 роки. З нагоди торжества знаменитість виставив яскравий знімок, позуючи в синьо-чорній сорочці з принтом, тримаючи в роті квітку і загадково дивлячись в кадр.

Так, виконавець зізнався, що у нього все ще попереду, отримуючи безліч теплих привітань від шанувальників і зіркових колег.

Варто відзначити, що напередодні дня народження Дантес випустив свій перший сольний альбом "Твоя любимая музыка", до якого увійшли Його свіжі композиції: "Другая музыка", "Книжки мишки", "Блин", "Бьет по глазам", "Сука", "Девочка", "Sasha". Кілька треків написали для Володимира дружина Надя Дорофєєва і співачка Jerry Heil.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мені 33! У мене все попереду 😉 😂 "

Фолловери не пройшли повз: "З Днем Народження Володенька!!! А ти класний 😍❤️😂", " Ох і смачний🥳", " назріває нова пісня?) ", "Вова з днем народження, Будь щасливий, нехай твоя кар'єра злетить все більше і більше☺❤️","Вічно молодий".