Стало відомо про те, що житель Тайваню одружився чотири рази за 37 днів, але тричі розлучився. Хотів вибити собі оплачувану відпустку. На що тільки не підеш заради відпочинку.

Про це повідомляв інформаційний портал Times Now News.

Справа в тому, що в країні передбачається восьмиденний відпустку для всіх громадян, які зв'язали себе узами шлюбу. Саме цією ситуацією і вирішив скористатися співробітник банку, який чотири рази уклав шлюб з однією і тією ж дівчиною.

Весілля, скріншот з відео
Весілля, скріншот з відео

Між цим він також і розлучався з нею.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Перший шлюб був укладений в квітні минулого року, і тривав всього 8 днів. Після розлучення, прямо на наступний день вони знову одружилися, і весь цей час чоловік вимагав у себе на роботі відгул, який, непогано оплачується.

Раптом, роботодавець зрозумів, що до чого, і відмовив йому. Тайванець терпіти не став, і подав скаргу в наглядові органи, почавши звинувачувати банк в порушенні законодавства.

весілля, скріншот з відео
весілля, скріншот з відео

Закон опинився на боці чоловіка, і йому знову дали восьмиденну відпустку. Спроби відмовити співробітнику були оцінені як порушення Кодексу, і фірма виплатила штраф у розмірі 20 тисяч тайваньських доларів (практично рівноцінно в гривнях).

Всього чоловік просив 32 дні відпустки, і він з дружиною зумів відпочити, незважаючи на обманну схему.

Весілля, кадр з відео
Весілля, кадр з відео

Після того, як ця інформація стала загальнодоступною, місцеві жителі задумалися над цією лазівкою в законі.

Нагадаємо, що у Києві сім'я з немовлям стала жертвою шахраїв, які здають квартири в оренду.

Як повідомляв портал Знай.ua, журналісти провели експеримент, щоб дізнатися, чи можна проїхатися в київському метро за фальшивими дозволами

Також Знай.ua писав, що українців атакують нахабні злодії обікрали - ще й насміхаються: "з Днем народження!".