Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Ще в березні-місяці знаменитість і його дружина Сніжана Бабкіна дали відверте інтерв'ю в шоу "Життя відомих людей", в якому пара вперше розповіла про численні зради Сергія, які тривали три роки - за словами Сніжани, у чоловіка було більше 100 коханок.

Так, Бабкіна вирішила докладніше розповісти, як пережила зради в одному зі своїх постів під пікантним знімком в монокіні, зробленому на відпочинку в Туреччині.

Зірка зізналася, що не думає про те, чи зрадить їй чоловік ще раз, не будує ілюзій і не живе завтрашнім днем. Артистка порадила аудиторії "наповнювати" себе зараз, жити в моменті, вчитися відпускати непотрібне і цінувати те, що є. Сніжана припустила, що якщо не розібратися з образами в цьому житті, то можна страждати навіть в наступному.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"А де гарантії, що він вам знову не зрадить?

Дівчатка, а де гарантія, що ми завтра прокинемося? Адже за статистикою дуже багато людей помирає уві сні.

Не будуйте ілюзії! Не живіть завтрашнім днем! Цих гарантій немає!

Є єдина гарантія - мій щасливий і наповнений стан зараз ‼️ Все!

І чим щасливіше я зараз, тим щасливіше буде моє Завтра.

Наповнюйте себе зараз, вчіться відпускати все непотрібне і нересурсное зараз, помічайте все прекрасне зараз, тому що Завтра може не бути.

Або прийдеться перейти з усім цим "болотом" далі. І в наступному житті знову "вигрібати".

Душа первинна! Тіло вторинне!
Треба починати не з чищення зубів, а з чищення своєї душі, Чищення своїх думок!"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.