Головна героїня популярного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина та її коханий Олександр Еллерт останнім часом все більше набирають популярності. За їх життям в Instagram стежать сотні тисяч людей, тому вони часто тішать їх спільними світлинами чи цікавими моментами з життя.

Цього разу в Instagram Олександр Еллерт за яким стежать понад 360 тисяч осіб показав миле спільне фото. Він показав, що разом з Ксенією зробили спільн татуювання. Варто зазначити, що закохані зробили татуювання на ногах у формі маленьких сердець. При цьому у Ксенії серце червоного кольору, а в Олександра - зелене.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з instagram

"Забились коханням", - так Олександр Еллерт підписав спільне з Ксенією Мішиною фото.

Користувач мережі одразу ж прийнялися залишати для пари десятки компліментів в коментарях під фото.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Як символічно ❤️дуже оригінально💚", "Бусінки ", "Саша все-таки домігся свого😂", "Які ви класні. Відриватися і тільки разом 👏👏👏", " краще й не придумати ідею для Ваших парних тату❤️💚супер романтично і красиво😍 "," Найкращі любові вам нескінченної ❤️💚",- такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина виклянчила цінну річ у подруги: замість шуби Еллерта

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Мішина в купальнику розповіла про життя до Еллерта: "Розучилася насолоджуватися"

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина показала найголовнішого чоловіка, і це не Еллерт: "Моє щастя"