На Дніпропетровщині священик ПЦУ голосно висловилася у бік тих, хто ходить до "конкурентів" до УПЦ Московського патріархату.

Скандальне відео опублікували в телеграм-каналі "Perepichka News".

Так, священик назвав парафіян "ла*ном", якщо вони ходять до московських "попів-сепаратистів".

"Священик ПЦУ на виступі в Дніпропетровській області назвав усіх, хто ходить до московських попів-сепарів (з УПЦ МП), "ла*ном". Ну а весь спіч закінчив ємною фразою "Слава Україні — гі*но Росії!", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ну і в чому він не правий", "такий-то батька" ," а хіба відділення Української церкви від Московської це не сепаратизм?", "А мене така релігія зацікавила 🙂", "а бог то один", "Армія , Мова , Віра🙂", "Свава Ісусу Христу - Героям Слава", "навіть захотілося в Бога увірувати", "хоч вони навіть не розуміють сенс", "віра - опіум для народу", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше "С * чка не захоче, пес не схопиться": депутат-священик потрапив у скандал через аборти. У мережі розгорівся черговий скандал, пов'язаний він з церквою

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві помічник священика крав гроші парафіян на очах у Бога: "Ярослав, що в кишені?" У мережі опублікували відео, на якому зняли, як помічник священика краде гроші під час освячення великодніх кошиків.

Також «Знай.иа " писав, що "Вдарив дівчину і міг привласнити рясу". Подробиці про скандального "священика" в Києві. У Києві чоловік у рясі, який розгулював по Подолу, не тільки штовхнув, але і вдарив дівчину.