Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила трохи поностальгувати за своїм місцем сили - Тулумом, Мексика, де знімала реаліті-шоу "Девочки рулят" з мамою Лідією Петрівною і подругами. Так, артистка виставила серію архівних кадрів з пляжу, позуючи на тлі гамаку і екзотичних рослин.

При цьому зірка приміряла салатову сукню з глибоким декольте, грайливо розстебнувши кілька верхніх застібок.

Виконавиця доповнила образ ніжним нюдовим макіяжем і розпустила "фірмове" кучеряве волосся, закликаючи дозволити власним думкам і дням бути яскравими.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Your thoughts, your mood and every day in your life - let them be bright 💚

(Ваші думки, ваш настрій і кожен день Вашого життя - нехай вони будуть яскравими 💚)"

Фолловери не пройшли повз: "Як я обожнюю природне обличчя, без ботокса 😍", " красуня 💚💚💚💚💚💚💚💚", "🔥🔥🔥бомба", " Вау 💚💚💚💚💚💚💚", "красива і сексуальна🔥 😍", "королева👸 🏻".