Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве селфі з аеропорту, відправившись на зйомки шоу "Орел и Решка". Так, артистка приміряла незвичайний образ, позуючи в вбранні сірого кольору, зібравши світле волосся назад в хвіст.

При цьому зірка була з веснянками і яскраво-червоною помадою на губах, зізнавшись, що навмисне зробила макіяж недбалим, щоб недоброзичливцям було що обговорити.

"До зйомки готова)

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Біжу відразу з літака на знімальний майданчик)
#орелирешка

P. S.: спеціально криво нафарбувала губи 👄, щоб "б'юті-блогерам" було, про що поговорити, а то вже зовсім бідненькі залишилися без інфоприводів) 😁"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію, проте їхні думки розділилися: "відмінної зйомки і чудового дня! Макіяж🔥", " красива і сонячна😍 😍", "о, як! У мене влітку майже такі ж веснянки з'являються😂", " по-літньому яскраво❤️", " Регіна просто джерело живої енергії!₽ ", "Хоч рівно, хоч криво, все одно красиво! ❤️ ❤️ 😍😍 😍 😍 😍", "Дуже яскравий і стильний образ! Важливо любити себе і все жіноче в собі приймати, поважати, хотіти і плекати)".