Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вирішила кардинально змінити не тільки імідж, але і схуднути, взявши участь в челленджі зіркової тренерки Аніти Луценко "26июнязубдаю".

Так, артистка пообіцяла, що якщо не скине 4 зайвих кіло до 26 червня, то поголить голову налисо. 28 червня зірка поспішила поділиться успіхами після челенджу - виявилося, що скинути 4 кіло не так вже й просто, адже у Наталії був ненормований графік, через роботу день і ніч "перекинулися з ніг на голову".

Виконавиця зізналася, що схуднення було успішним, поки вона не встала на ваги і не помітила зайвих 300 грам, виною яким міг бути буряк або переліт.

Могилевська зважилася на крайні заходи, щоб досягти бажаного результату і залишитися з волоссям - зганяла вагу в сауні, вдалася до ендосфери і "магічної" таблетки. Зараз вага зірки становить 72 кілограми 600 грам.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"...В реальності я вірила, що 4 кг - це не так вже й багато. І ви писали, що це дрібниці і я легко їх скину.

Це дійсно так, якщо у тебе нормований графік. Коли ж твої день і ніч перевернуті з ніг на голову…

Коли ти відлітаєш на відпочинок, щоб через кілька днів сісти в літак і повернутися назад - все складається інакше. Друзі, це дійсно важко.

І все начебто виходило добре, але вранці до анонса моєї ваги я встала на ваги і побачила зайві 300 грам, які спливли нізвідки.

Наташа Самойленко каже, що винний буряк, який я не повинна була їсти ввечері раніше. (про буряк, дивіться сьогодні інформацію в сторі)
Я впевнена, що всьому виною переліт. Це велике навантаження на організм і вага часто вище після перельоту.

Але я, була б не я, якби не ставилася до подібних викликів на повному серйозі. Я в останні дні зробила все і зганяла вагу в сауні, ендосферою і приймала чарівну таблетку.

І до вечора 26 червня у мене нарешті вийшли мої, 72, 6 кг..."

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".