Відома українська телеведуча, зірка каналу "1+1" а також активний користувач соціальних мереж Марічка Падалко продовжує, як вона сама каже, "роздавати поради не за фахом". Цього разу телезірка поділилася досвідом в питанні схуднення.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марічки Падалко в мережі Instagram.

Марічка Падалко, фото з Instagram
Марічка Падалко, фото з Instagram

"Якщо ваш план "схуднути до літа" провалився... Але є ще кілька тижнів в запасі до "моря", "весілля" і так далі. Випробувала на собі просту річ, про яку ви, напевно, багато разів чули, але ще не пробували. Так ось, я вам скажу, що це працює навіть з тими, хто так просто прощається з кілограмами, як я.

Кілька тижнів тому на мій черговий "плач Ярославни", ніяк не скидалася набрана навесні вага, мені порадили дуже простий і ефективний план. Просто коли говорить Наташа, їй віриш і слухаєшся як паспортистку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Рада була - значно знизити кількість вуглеводів, в тому числі і "червоних". Зокрема, я прибрала фрукти, залишила - або чашку полуниці (це ягода), або одну маленьку кислу семеренку в день. Прибрала каші, навіть такі "білкові" як кіноа. Перестала навіть їсти рисові хлібці, які були у мене альтернативою хлібу.

Категоричне "ні" - сухофруктам, тому що останнім часом в поїздках я ними об'їдалася на заправках. Що залишилося-яйця-яйця-яйця. По-перше, я їх люблю, по-друге, мій рівень холестерину дозволяє їх чимало споживати. Плюс ситість від яєць для мене особисто навіть вище, ніж від м'яса.

Зелені салати - зелень, огірок, іноді помідор для "солодкого", смачні масла для заправки, насіння різні і трохи горішків. Птах, риба, іноді морепродукти і субпродукти. Багато води. Пити дійсно хотітиметься більше. І якщо вчасно втамовувати спрагу, не буде так хотітися солодкого. Чесно кажучи, мені і не сильно хотілося.

Ще одна річ, якою ми нехтуємо, це рівень кортизолу - гормону стресу. Як сказала мені Наташа, поки він високий, жодний жир розщеплюватися не буде. Виміряти його навіть в лабораторних умовах досить складно, тому якщо виходити з того, що він у Вас підвищений, то треба пам'ятати, що його підвищує ще більше і на що ви можете вплинути - кава! Я останні тижні ходила, як по замкнутому колу - багато працюю, мало сплю, п'ю багато кави... Якщо щось з цього ланцюга можна видалити, Вам стане легше.", - пише Марічка.

Публікація Марічки Падалко, скріншот: Instagram
Публікація Марічки Падалко, скріншот: Instagram

Публікація Марічки Падалко, скріншот: Instagram
Публікація Марічки Падалко, скріншот: Instagram

Публікація Марічки Падалко, скріншот: Instagram
Публікація Марічки Падалко, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Марічка Падалко "підробляє" кухарем у відпустці: давно мріяла.

Як повідомляв Знай.uа, розлучена Соломія Вітвіцька втекла до моря в спокусливій сукні: "Довгі ночі".

Знай.uа писав, Марічка Падалко схвалила "дорослу" витівку своєї доньки: "Дозволяєте дітям?".