Відома 29-річна секс-символ, модель Playboy і фітнес-тренер з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс серію відвертих коротеньких відео, радіючи новій подорожі до Мексики. Так, дівчина приміряла крихітне бікіні бузкового кольору з прозорими вставками, розплутавши довге світле волосся.

instagram.com/lacikaysomers/

Красуня показала, як ніжилася на лежаку, а після забігала в блакитну воду, демонструючи не тільки бронзову засмагу. Зірка повернулася до аудиторії спиною, роблячи акцент на пишних сідницях, які грайливо обваляла в піску.

instagram.com/lacikaysomers/

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

instagram.com/lacikaysomers/

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними. Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.

Примітно, що сім'я Лейсі французько-ірландсько-німецько-англійського походження. Кей Сомерс не забуває про творчість, пробуючи себе у ролі співачки. Дівчина у вільний час грає на фортепіано, танцює в студії, а також старанно займається спортом, відвідуючи фітнес-клуб і часто виставляючи відео з різних тренувань.