Ксенія Мішина розповіла про свого майстра. Відповідний пост з'явився в сторіз її Instagram.

Ксенія Мішина-відома українська актриса, яка стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостяк". На даний момент вона має стосунки з переможцем цього шоу - ведучим і сценаристом Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 820 тисяч чоловік. Зазвичай вона публікує різні фрагменти спільного життя з Еллертом, роботи, а також відпочинку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно вона опублікувала у своєму сторіз відео, в якому лежить на столі для спа-процедур. Дівчина зазначила, що багато в процесі б'юті-процедур залежить від майстра. А в підписі додала, що чоловіки знають що потрібно виправляти.

Знайте, що якість процедури залежить від майстра. Ось у мене майстер Ілля і я просто обожнюю, як він мені робить всі мої проблемні місця красивими
, - розповіла вона.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина виклянчила цінну річ у подруги: замість шуби Еллерта

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Мішина в купальнику розповіла про життя до Еллерта: "Розучилася насолоджуватися"

Також Знай.uа писав, "Холостячка" Ксенія Мішина показала найголовнішого чоловіка, і це не Еллерт: "Моє щастя"