Антоніна Матвієнко показала раритетне відео зі своєю матір'ю Ніною Матвієнко. Відповідний пост з'явився в її Instagram-сторіз.

Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна регулярно ділиться різними фотографіями і відеозаписами з її життя.

Цього разу в сторіз Тоні Матвієнко в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 92 тисячі читачів, вона опублікувала відеозапис виступу її матері в 1996 році, коли був пік її кар'єри.

1996 червня 28 червня була прийнята Конституція України, після цієї новини на всіх радіостанціях зазвучала мамина пісня
, - написала Антоніна.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зазначимо, що рівно 25 років тому наша держава отримала основний закон, за яким ми і живемо досі.

Конституція України була прийнята о 9: 18 ранку 28 червня 1996 року. За неї віддали голоси 315 народних депутатів. Народні обранці голосували окремо за кожну статтю, тому Верховна рада була змушена безперервно пропрацювати 24 години.

Нагадавши, 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні сильно відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко З нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Як повідомляв портал "Знай.иа" , Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також "Знай.иа" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду