Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу 26-річна виконавиця розмістила в Insta Stories відверті кадри, зроблені під час подорожі в сонячну Одесу.

На знімку можна побачити Гросу в чорній короткій сукні, яка вигідно підкреслила її пишний бюст. Пікантний образ для відпустки артистка доповнила широким світлим капелюхом з чорною стрічкою.

Варто зазначити, що на фотографії немає коханого Аліни – актора Романа Полянського. Мабуть, співачка вирішила відпочити на Чорному морі без нього.

Аліна Гросу, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Аліна Гросу, скріншот з Insta Stories

Аліна Гросу, скріншот з Insta Stories

Як відомо, днями зірка презентувала кліп на нову пісню "Малинові губи". Відео на YouTube вже зібрало більше 2 мільйонів переглядів і безліч відміток "мені подобається".

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу зізналася, чому так довго приховувала кохання з Полянським: "Люди відразу помічають".

Нагадаэмо, Аліна Гросу поринула перед сотнями українців просто на сцені: "Мені 37 років".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу в латексі кардинально змінила образ, зовсім не "бджілка": "Поїдачка сердець".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу показала коханого чоловіка, Полянському доведеться змиритися: "Такий молодий".