Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила трепетне селфі з чоловіком, продюсером і репером Потапом, позуючи на терасі з панорамним видом.

Так, артистка зізналася, що останнім часом бачиться у коханим досить рідко - влітку у подружжя концерти в інших містах України і навіть закордоном, наприклад, Олексій разом з групою MOZGI днями повернулися з Харкова.

Зірка зазначила, що дуже сумувала за Потапом, і хоч Настя обожнює свою роботу, але звикла проводити з шоуменом більше часу разом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чоловік, я так сумувала♪

ми так рідко стали бачитися через зйомки і концерти…

і з одного боку робота - це прекрасно, але мені тебе дуже не вистачає 💕

@realpotap"

Фолловери не пройшли повз: "гармонійні стосунки - це прекрасно ❤️❤️❤️", " це найпрекрасніше почуття, любов❤️ щастя вам і діток таких красивих і талановитих ,як ви самі🙌", "красива Ви пара 💑", "щастя вам і любові😍ви чудова пара😍 😇 🙏", "Настюша Льоша Ви прекрасні♥♥️".