Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Неддавно знаменитість виставила коротенький відео-уривок з кліпу на пісню "Раздетая", яка вже стала хітом. Так, артистка приміряла лише міні-бікіні кольору какао, позуючи на пляжі райських Мальдів і серед екзотичних рослин, ніжно посміхаючись на камеру.

42-річна зірка продемонструвала фігуру, над якою наполегливо працює завдяки тренуванням і репетиціям, а також правильному харчуванню.

При цьому виконавиця зізналася, що ролик зібрав 13 мільйонів переглядів на платформі YouTube за короткий час, а тому Кароліна вирішила огранізувати конкурс для своєї аудиторії з подарунком у вигляді iPhone 12.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"КОНКУРС❤️

Дорогі мої, спасибі за ваші перегляди та відгуки до пісні "Раздетая".

Менш ніж за місяць відео набрало понад 13 мільйонів переглядів на YouTube!💥

На честь цього хочу порадувати вас конкурсом каверів і розіграти новий iPhone 12❤️..."

Фолловери не пройшли повз: "шикарна фігура🔥", " яка ж неймовірна фігура 🔥", "Боже ось як можна мати таку фігуру ну прям молодчинка уявляю скільки праці вкладено в це тіло ось просто молодчинка", " розкішна 😍💕💗❤️🦋💐🔥😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.