Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Знаменитість стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend 2021, який пройде з 5 по 11 липня в Києві і активно готується до грандіозного CYBER-шоу.

Так, артистка виступатиме два дні поспіль, 5 і 6 липня, дивуючи екстремальними трюками на мотоциклі і зухвалими танцями. Зірка виклала коротеньке відео-запрошення і кадри зі свіжої фотосесії, примірявши спокусливий образ.

Виконавиця з'явилася перед камерами босоніж, в напівпрозорій облягаючій сукні з чорно-червоним принтом і вечірним макіяжем з акцентом на очах, відкинувши довге волосся назад. Тіна продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює, приймаючи різні пікантні пози.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Любов, яка зносить нам дах, накриє нас 5 і 6 липня на Atlas Weekend."

Фолловери не пройшли повз: "Ах, ця любов...❤️ Зносить дах регулярно, і нехай. Прекраснішого почуття немає на світі!😍 ", "Сподіваюся, що з пожежною безпекою там все ок. гасити доведеться багато і довго🔥 🔥", "яка красива жінка! Захоплююся ❤️", " Господи немає слів🤯 🤤".