З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли доволі неоднозначні новини. Так, в місті Челябінськ завідуюча ендоскопічним відділенням обласної дитячої клінічної лікарні Тетяна Лещева за десять років зібрала колекцію монет, проковтнутих дітьми.

Виявляється, що таким чином вона "накопичила" близько тисячі рублів - приблизно 377 гривень, станом на вівторок, 29 червня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських телеканалів.

Скарбничка з монетами, скріншот: Telegram
Скарбничка з монетами, скріншот: Telegram

Монети лікарка складала до скарбнички у вигляді кішки. За словами прес-секретаря лікарні Дмитра Руденока, вона завжди питала перед тим, як забрати монету в колекцію, чи не останні це гроші в сім'ї?

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Жодного разу не траплялося, щоб за монетами хтось із батьків звертався", - зазначив він.

У підсумку скарбничку розбили. Гроші вирішили витратити на сувеніри для співробітників відділення. Крім монет, в лікарні залишаються і інші проковтнуті дітьми предмети, серед яких гудзики, магніти і дрібні іграшки. Історія набула розголосу після того, як сама доктор опублікувала цю скарбничку і фотографії монет в одній із соціальних мереж.

Раніше повідомляли, "Вселився демон": на Львівщині хлопчик втік з дому, щоб врятуватися від матері з шизофренією.

Як повідомляв Знай.uа, легковик на шаленій швидкості відправив дитину на той світ: катався на самокаті і....

Знай.uа писав, у Львові копи оперативно доставили 2-річну дитину в лікарню: "Зводило судомою від температури".