Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, підкорюючи популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Влада вже понад 227 тисяч фоловерів.

Так, артист нібито "збив" наповал в прямому сенсі слова дівчаток в одному з дитячих таборів Болгарії.

Шоумен проходив повз юних красунь біля басейну, які, побачивши Влада, падали у воду від захоплення. При цьому сам Яма ледь стримував посмішку, а в кінці ролика розсміявся, поцікавившись у шанувальників, що означає слово "краш".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"А шо таке КРАШ?..🙄"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Краш - це ти для тих дівчат 😁", " їм в сумі хоч є 18? 😂 ", "Краш = аварія!) ", "Влад, вас поважають, не опускайтеся до рівня малоліток, ну реально, на жаль І ах", " Супер!!!🔥 Дівчата чітенько попадали👏", " дівчинка в блакитному відмінно зіграла, на мій погляд)))😂 😂", "так от, що означає фраза- "дівчата штабелями падають"😂 😂 😂".