Знаменитий український танцівник, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма часто радує шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

У День захисту дітей, який відзначають у всьому світі 1 червня, 38-річний танцівник поділився зворушливим чорно-білим знімком. У кадрі Влад Яма позує зі своїм 5-річним сином Леоном. До речі, схожість батька і сина вражає. Хлопчик неймовірно схожий на зіркового батька.

"Моя кохана людина... 😍 Зі Святом!.. 🤗" - написав хореограф.

"Так схожі! Зі святом! ❤ Щасливого дитинства! 🤸", "Які симпатичні хлопці)", "Зі святом Леончика ❤️😍 Очень дуже класне фото 💓", "Який прекрасний син 😍😍😍 Ангел!! Обожнюю вашу родину ❤️❤️❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Влад Яма здивував екстремальним захопленням, ніхто не здогадувався: "За кермом величезної махини". Хореограф поділився шкільними спогадами.

Нагадаємо, Влад Яма так судив конкурс краси, що вибрав свою дружину: "Найкраща". Хореограф зважився на відверте зізнання про свою дружину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма зробив заради дружини наймиліший вчинок: "Вручну". Хореограф розповів зворушливу історії про будівництво їхнього будинку.

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма натякнув на поповнення в родині: "Подвійне свято".