Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила креативно прорекламувати карти міжнародної платіжної системи, примірявши досить незвичайний образ зі зйомок шоу "Хто зверху", яке неіхменно веде з Сергієм Притулою.

Так, артистка позувала на тлі цегляної стіни в ошатній оксамитовій сукні темно-синього кольору, доповнивши вбрання ніжним нюдовим макіяжем з акцентом на очах.

Зірка блиснула стрункою фігурою і довгими ногами, а увагу аудиторії також привернув різнокольоровий манікюр Лесі на другому фото в каруселі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Якщо ви хочете бути розумними-потрібно читати..."

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "нігті в стрінгах 😁", "навіть на нігті труси натягнула😂", "😍богинв", "Хороші речі в Секонді", " а малюнок на нігтях, це стрінги? Або це моя фантазія?!😂 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥клас", "ого! 🔥 😍 😍 😍 дуже і дуже😮", "сукня просто супер, хочу собі таке😍 😍 😍", "красива)".

А раніше Леся Нікітюк демонструвала ще кілька образів з нового сезону шоу "Хто зверху". Артистка з'явилася в шароварах і станцювала гопак, покрасувалася довгими ногами у вечірній сукні зі срібною бахромою, посміхалася на камеру в ніжно-рожевій напівпрозорій блузі, потрясла сідницями в облягаючому боді кольору хакі.