Віталій Козловський анонсував прем'єру своєї пісні. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

В Instagram, де на артиста підписано понад 77 тисяч читачів, Козловський ділиться не тільки фрагментами з життя, а й регулярно публікує анонси своїх пісень і кліпів. Зокрема, за словами співака, наступного місяця він випустить кліп на офіційному каналі, також анонсувала свою пісню "Докто .

Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy/
Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy/

Сьогодні пісню "Доктор" вже можна слухати на всіх музичних платформах! А в п'ятницю - 2 липня вийде кліп на моєму ютюб каналі (про це я ще нагадаю😉). Це не просто чергова прем'єра пісні! Швидше, це особлива для мене прем'єра для всіх жінок! всім любові❤️🌹. Дякуємо автору @tumanovskyi за цей шедевр! Попереду ще дофіга супер пісень! 😊 ✊ 🏼 @ andrey_ignatchenko_iksiy_music - дякую, що допомагаєш нашим пісням звучати правильно!
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери тут же почали коментувати пост Віталія Козловського, зазначивши що їм дійсно сподобалася пісня і вони чекають кліпу.

вона прекрасна♪ це дійсно те саме звучання! Ще в грудні було зрозуміло, що ця пісня оселиться в наших серцях!❤ ️ ❤ ️ 🍷 "; "Пісня, яка торкається серця з першої ноти! Вона така глибока, змістовна, життєва і жива! Твоя музика-завжди справжня! З прем'єрою!❤️
, - повідомляють вони.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.