Знаменитий український танцівник, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма часто радує шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

38-річний танцівник поділився на своїй сторінці в соцмережі зворушливим знімком, на якому зображений його рідний батько Микола з величезним кавуном у руках.

У підписі до фотографії хореограф привітав тата з днем народження і зазначив, що він його "кумир".

"Папуль, з Днем Народження! Не забувай, що Ти - мій кумир! Давай бодрячком, і, як онук побажав, радуй нас мінімум до 999 років! І щоб все було чітко, як цей кавун в Твоєму виконанні!!! ❤️ Любимо Тебе!!!.. 🤗" - зворушливо написав Влад Яма.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Вітаю вас з днем народження", "Приєднуюся до привітань!", "З іменинником Вас 😍🎉🎉🎉", - зазначили коментатори.

батько Влада Ями Микола, скріншот з Instagram

Раніше ми писали про те, що Влад Яма звернувся до покійного Чапкіса востаннє: "Обіцяли, що станцюєте на моєму 80-річчю". Як відомо, 91-річна легенда українського шоу-бізнесу помер у ніч на 14 червня після тривалої хвороби.

Нагадаємо, Влад Яма з ножем склав серйозну конкуренцію Євгену Колопотенко: "Вперед!"

Як повідомляв портал Знай.uа, безстрашний Влад Яма показав, що вміє "витворяти" на гірських дорогах: справжній гуцул.

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма показав кохану людину, і це не дружина: "Які симпатичні".