Незадоволена клієнтка записала відео, на якій поскаржилася на замовлену піцу.

У період жорсткого карантину доставка з ресторанів була майже єдиним способом скрасити сумні будні самоізоляції. Навіть тепер, коли заклади відкриті, багато наших співвітчизників часто розважають себе різними смаколиками, які непросто приготувати самостійно. Однак часто це призводить до курйозів або скандалів.

Нещодавно в телеграм-каналі чорний список було опубліковано відео, на якому незадоволена клієнтка поскаржилася на столичну піцерію Pizza Point Маяковського, 15. Клієнтка продемонструвала дві піци, який нібито замовлені там. На одній з них папір прилипла міцно до коржу і при цьому піца сира, її їсти неможливо, за словами замовниці. У другій піци видно проблеми з начинкою.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Начинку як свиням кинули посередині. Бортики хліба кому це залишили?,- каже незадоволена клієнтка.

Передплатники телеграм-каналу розділилися в думках. Хтось погоджується з клієнткою, а хтось став на бік піцерії.

Дієтична піца для правильного харчування, скріншот відео
Дієтична піца для правильного харчування, скріншот відео

"Пару раз було подібне, прилипала до паперу піца, але відривалася так само легко і без залишків паперу"; "це важко назвати піца. Свиня не їла б"; " з яких пір на бортики кладуть начинку?"; "Як мені здалося - нормальна піца. У чому проблема відокремити папір від піци?",- повідомляють вони.

Тим часом житель Кривого Рогу купив в супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Нагадавши, популярний Київський супермаркет виявився смітником.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готовій випічці повзають таргани.