Нехилий скандал назріває в українському шоу-бізнесі. Відома телеведуча Марія Єфросиніна звернулася до Олексія Дурнєва після його висловлювань.

І Олексій і Марія висловилися один про одного на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram записавши stories.

Справа в тому, що телеведучий і блогер Олексій Дурнєв відповів на питання від шанувальника, який запитав у нього, чи очікувати чоловіка на інтерв'ю у Маші, на що він відповів досить різко: "Швидше за все ні. Маша не може зрозуміти, вона суперзірка з минулого або інтерв'юер".

Stories Олексія Дурнєва, фото: скріншот
Stories Олексія Дурнєва, фото: скріншот

Марія Єфросиніна раніше неодноразово говорила про те, що хотіла б поговорити з Олексієм Дурнєвим у своєму шоу "Екзамен", де вона розкриває героя з нового боку для шанувальників.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Такі слова чоловіка зачепили жінку, і вона вирішила висловитися, також в stories.

"Мені це прислали якраз в той момент, коли я реально дивилася, Льоша, ваше відео "Дурнєв дивиться сторіс". Я реально їх дивлюся, реально сміюся, мені ще дуже подобається, як ви оглядаєте тіктоки" - говорить Марія Єфросиніна.

Телеведуча також зазначила, що Олексій Дурнєв їй цікавий, так як він своїм прикладом показав, що ніколи не пізно почати з нуля, повністю трансформуватися, і досягти успіху в цьому.

Не так давно, Марія отримала заповітну згоду на інтерв'ю, і повинні його були знімати в новій студії, де чоловік з командою знімає свої шоу, і запланували їх на осінь.

Раптом, в stories Маша отримує різку відповідь, який її образив.

"Реально ображаєте. І ви це знаєте. Мало того, ми всі робимо питання-відповіді в соцмережах. Щоб на це віконце відповісти, треба свідомо це питання вибрати з потоку питань і поставити його в паблік. Ви це зробили. Це прикро, неприємно, не по-чоловічому і не по-пацанськи, чесно я вам скажу. Це якось низько, Льоша!"- підсумувала свою розповідь жінка.

Від Олексія відповідь ще не послідувала, і чи закінчиться на цьому конфлікт-невідомо.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна і Оля Полякова з дочкою зачарували стильним виглядом: все заради Наді Дорофєєвої.

Як повідомляв "Знай.ua", Махати Єфросиніна в чорному обійняла 40-річного Притулу: "Не перестаєш надихати"

"Знай.ua" писав, Полякова, Єфросиніна, Каменських і Сумська: як виглядають улюблениці українців без макіяжу