Наш дорогий читач пам'ятає, що в житті буває всяке - і хороше, і погане. Без "чорних" днів ми б не знали, що таке благодать. У важку хвилину, коли ніхто не може допомогти і здавалося б, що порятунку чекати просто нізвідки, є слова звернення до Всевишнього, молитва за дітей і онуків.
Обов'язково збережіть її собі і читайте, коли настає скрутний час. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з Telegram-каналів на православну тематику, де публікують сильні молитви.
Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube
Молитва за дітей і онуків
"Молю Тебе Всевишній Боже, благослови моїх дітей та онуків Благослови їх Господи, коли прокидаються вони вранці Охорони їх розум, тіло і душу, провадь їх всюди, опікуйся ними. Благослови, Господи, ці місця де вони живуть, вчаться і працюють. Благослови, дороги, якими ходять мої діти та онуки і тих, що ходять поряд з ними.

Навчи їх Господи — прощати і любити ближнього, як самого себе. Коли спіткнеться дитина моя, підтримай її Господи. Благослови дітей та онуків наших ,своєю безмежною Божою любов’ю. Провадь і направляй їх на правильну життєву дорогу. Твоя любов, Господи, ніколи не минає, Твоє Боже благословення робить чудо, в Твоїх руках і під тінню крил Твоїх, наші діти та онуки в повній безпеці. Благослови Господи, дітей і онуків моїх бо Ти їх любиш більше ніж я.

Бо моє життя - це мої діти… Вклоняюся Господи Тобі до ніг. Сльозами б я мила твої ноги. Щоб все життя Ти їх беріг Амінь."

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще