Відома російська артистка Любов Успенська розповіла про свою першу вагітність, яка закінчилася втратою дитини.

Про це жінка розповіла в одному з останніх інтерв'ю, де поговорила на досить серйозну тему.

Як виявилося, ще в юності Любов Успенська стала коханкою дорослого, одруженого чоловіка. Він був набагато старше її. На той момент артистці було 16 років, і вона довго давала відсіч кавалеру, але той був наполегливий, і все ж спокусив її.

Любов Успенська, фото: Facebook
Любов Успенська, фото: Facebook

Раптом, в якийсь момент вона дізналася, що вагітна, і довелося зробити аборт, так як не знала, що робити далі, і як виховувати малюка.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Зараз вона каже, що шкодує про те, що трапилося, хоч пройшло і 50 років, але вона як і раніше про все пам'ятає. Після аборту Їхні стосунки зійшли нанівець.

Про цю історію вона розповіла для того, щоб дівчатка навчилися на чужих помилках, а не здійснювали свої.

Любов Успенська, фото: instagram.com/uspenskayalubov_officia
Любов Успенська, фото: instagram.com/uspenskayalubov_officia

"Мені пощастило, що перший аборт не був для мене згубним, потім я могла вагітніти і народжувати. Сьогодні багато дівчат не можуть стати мамами, йдуть на ЕКО. У моєму випадку я сіла на чужі трусики і все — вагітна" - розповіла жінка в інтерв'ю.

На аборті наполіг коханець, але навіть якби він був за те, щоб залишити дитину, зробити цього вона не змогла б. Близькі дуже розлютилися, коли дізналися, що Люба чекає дитину.

Батько навіть почав бити ременем до такої міри, що з рота пішла кров.

Нагадаємо, рецепт ідеальних Сирників від шансонетки Успенської - замість цукру покладіть…

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Успенської розповіла про психлікарню, де її замкнула мати: "Заколювали, труїли, знищували"

"Знай.ua" писав, хірург Успенської трохи перебрав з пластикою, зірку не впізнають: "Одягла сукню дочки"